Tishman Speyer
Before
After

Overview

The move of Tishman Speyer’s headquarters to Rockefeller Center ushered in a new era for the global organization, while supporting the repositioning of one of the developer’s most prominent New York assets. LSM guided the decision to locate the reception and conference floors so as to take advantage of the building’s rooftop gardens, capitalizing on the iconic Midtown location. Strategic spatial interventions within the historic tower create a series of gallery-like spaces for Tishman Speyer’s renowned collection of Postmodern art – a defining symbol of the firmwide brand.

Process

RETURN ON INVESTMENT

  • This new headquarters showcased the architectural possibilities within the historic structure, which has helped increased the asset’s market viability and led to a 98% occupancy rate
  • The new office has facilitated transformations within the organization, both from a generational perspective as well as the expansion of the market from a local to global focus
  • The space facilitates the regular rotation of the Speyer Family Collection of art in a gallery-like setting
  • The success of project was highlighted through receipt of the AIA National Honor Award for Interior Architecture

IMAGES © PETER AARON/ESTO